Alles over de sessie van Marcel Levi op Zorg & ICT 2023

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]Met de vraag: “Big data en personalised medicine: grote belofte of kleren van de keizer?” stapt internist en voorzitter van NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) Marcel Levi het podium van de Health Tech Mainstage op.
Personalised (of: precisie) medicine is de afgelopen jaren een steeds populairder begrip. Maar heeft de ontcijfering van DNA en het beschikbaar maken van big data tot dusverre echt tot grote medische doorbraken geleid?

“Nu al kunnen geavanceerde computersystemen en artificiële intelligentie zorgmedewerkers in belangrijke mate ondersteunen. Maar naast een grote belofte moeten we onderscheid blijven maken tussen ‘hope’ en ‘hype’, aldus prof. dr. Marcel Levi. Hoewel machine learning en artificiële intelligentie dus steeds meer terrein winnen in de geneeskunde lijkt deze technieken nog niet echt in staat om goede medische besluitvorming te vervangen of zelfs maar te ondersteunen. Een kwestie van tijd of zijn dit vooralsnog de kleren van de keizer?

Bezoekers kregen antwoord op deze vraag door Marcel Levi tijdens zijn sessie op woensdag 14 juni jl. op Zorg & ICT 2023.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]Zorg & ICT vindt plaats op 13, 14 en 15 juni 2023 in Jaarbeurs Utrecht en is hét grootste health tech event van Nederland. Ga in gesprek met (ruim 200) exposanten, haak aan bij een van de guided tours en kom netwerken met andere zorgprofessionals. Met een programma vol prominente topsprekers, casestudies van exposanten en interessante kennissessies door toonaangevende partners word je in één dag bijgepraat over de nieuwste zorginnovaties. Samen werken we aan een toekomstbestendige zorg![/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2Fzorg-en-ict-2023%2Fbegin%3Fref%3Dartikel|title:Meld%20je%20aan|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen