8 t/m 10 april 2025

Zorg & ict 2025

Zorg & ict is dé ontmoetingsplek waar zorgprofessionals uit het hele ecosysteem gerichte informatie en inspiratie opdoen over de nieuwste technieken en ict-oplossingen in de zorgsector. Zij vinden er de laatste ontwikkelingen, inzichten en trends en doen kennis en inspiratie op bij de aanwezige exposanten en sprekers. Neem ook deel en kom in contact met jouw specifieke doelgroep.

Jaarbeurs │ Utrecht

Zorg & ict is het grootste health tech event van Nederland, van 9 t/m 11 april 2024 in Jaarbeurs in Utrecht.

Dé ontmoetingsplek voor zorgprofessionals

Van 8 t/m 10 april 2025 is Zorg & ict dé ontmoetingsplek voor duizenden zorgprofessionals om zich in één bezoek te laten informeren en inspireren door de slimme technologieën, innovaties, producten en diensten van aanwezige exposanten. En nieuwe kennis op te doen tijdens sessies in theaters en op de Tech Mainstage.

Samen werken we aan een duurzame en toekomstbestendige zorg, samen ‘fit for the future’.

Neem ook deel, kom in contact met jouw specifieke doelgroep en genereer waardevolle leads.

Ook exposant worden?

Facts Zorg & ict 2023

10.093 Bezoekers
> 200 Exposanten & startups
11.441 Actieve bezoekers eventplatform
35.817 Gemaakte connecties

Exposanten aan het woord


Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & ict staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Zorg & ict is partner van Dutch Health Week

Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waar Zorg & ict er één van is.

Meer over Dutch Health Week

Kennispartners Zorg & ict

Mediapartners Zorg & ict