8 t/m 10 april 2025

Voorbereiding beurs

Jaarbeurs │ Utrecht

Sfeerimpressie Zorg & ict 2023

MyJaarbeurs

Fijn dat je als exposant/deelnemer aanwezig bent op Zorg & ict 2025. We helpen graag bij de voorbereiding. Via jouw contactpersoon c.q. sales & accountmanager bij Jaarbeurs ontvang je een email met daarin unieke inloggegevens voor MyJaarbeurs.

Wat is MyJaarbeurs?
MyJaarbeurs zorgt ervoor dat je jouw deelname snel en efficiënt kunt voorbereiden. Je vindt alle nodige informatie op één plek en er staat een Exhibitor Checklist voor je klaar. Nog even op een rijtje wat je binnen My Jaarbeurs kunt vinden:

  • Handige checklist inclusief deadlines
  • Contract
  • Marketing tools (online profiel, exposantentoegang)
  • Unieke uitnodigingslink voor jouw relaties/netwerk
  • Praktische informatie (opbouw, data en tijden)
  • Webshop voor al je bestellingen

Heb je vragen over jouw inloggegevens en/of MyJaarbeurs? De medewerkers van Customer Service helpen je graag verder!

Customer Service
Tel.:+31 (0)30 295 29 99
of  service@jaarbeurs.nl

MyJaarbeurs

Jouw unieke uit­no­di­gingslink

Je hebt als exposant een unieke uitnodigingslink om jouw deelname te promoten en relaties uit te nodigen. Deze is te vinden in het ROI dashboard in het MyJaarbeurs portaal.

Het ROI dashboard vind je in MyJaarbeurs onder ‘netwerk platform, jouw ROI dashboard & uitnodigingslink voor bezoekers’. Klik op ‘bekijk jouw ROI & uitnodigingslink voor bezoekers’ en vervolgens op ‘ga hier naar het dashboard‘.

Opbouwdata en -tijden

Eigen standbouw:
Zaterdag 5 april: 8.00 – 18.00 uur
Zondag 6 april: 8.00 – 18.00 uur
Maandag 7 april: 8.00 – 17.00 uur

Inrichten Jaarbeurs stand:
Maandag 7 april: 12.00 – 17.00 uur

Afhalen exposantenbadges:
Maandag 7 april: 13.00 – 17.00 uur

N.B.: op maandag 7 april zijn tot uiterlijk 12.00 uur auto’s in de hal toegestaan.

Afbouwdata en -tijden

Afbouw eigen standbouw:
Donderdag 10 april: 16.30 – 22.00 uur
Vrijdag 11 april: 8.00 – 15.00 uur

Afbouw Jaarbeurs stand:
Donderdag 10 april: 16.30 – 22.00 uur

Openingstijden exposanten

Dinsdag 8 april: 7.30 – 19.30 uur *
Woensdag 9 april: 7.30 – 17.30 uur
Donderdag 10 april: 7.30 – 22.00 uur

* exposantenborrel van 16.30 tot 18.30 uur.

Openingstijden bezoekers

Dinsdag 8 april: 9.30 – 16.30 uur
Woensdag 9 april: 9.30 – 16.30 uur
Donderdag 10 april: 9.30 – 16.30 uur

Eventplatform

Kom in contact met bezoekers

Wil je voorafgaand, tijdens én na afloop van Zorg & ict 2025 in contact komen met bezoekers? Dat kan! Maak gebruik van het eventplatform. Als exposant heb je hier automatisch toegang toe.
Nog geen deelnemer? Klik hier voor alle mogelijkheden.

Meer over eventplatform

Netwerkborrel

We nodigen je graag uit voor een gezellige netwerkborrel op 9 april a.s. op het Health Tech Foodplaza, het terras gelegen tussen hal 7 en 8. Kom ook tussen 16.30 en 18.30 proeven van smaakvolle borrelhapjes, een drankje en swing mee op de muziek van een dj.

Wanneer:        8 april a.s.
Tijdstip:          16.30 tot 18.30 uur
Waar:              Health Tech Foodplaza (tussen hal 7 en 8)

Com­mu­ni­ca­tie be­zoe­kers­aan­tal­len

Direct na afloop van Zorg & ict 2025, op vrijdag 11 april om 15.00 uur, ontvangen alle deelnemers het factsheet met daarop de bezoekersaantallen per dag. Tijdens de beursdagen worden bezoekerscijfers niet gepubliceerd/gecommuniceerd.

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt je als exposant te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Tips & Tricks voor jou als exposant

1. Wil je geen deadline missen? Binnen MyJaarbeurs vindt je een duidelijke en gepersonaliseerde checklijst waarin alle informatie en taken te vinden zijn die afgerond moeten worden voor de eerste beursdag.

2. Behoefte aan persoonlijk contact met het beursteam? In MyJaarbeurs kan je een afspraak inplannen met een van onze specialisten. Daarbij kan worden aangegeven waar je vraag over gaat. Op die manier zorgen wij dat je meteen de juiste persoon spreekt op een vooraf ingeplande tijd en datum.

3. Als contactpersoon wordt je als eerste persoon van jullie bedrijf uitgenodigd voor ons eventplatform. Daarbij heb je de mogelijkheid om een ​​team aan te maken. Door onmiddellijk jouw collega’s uit te nodigen kunnen zij direct starten met netwerken. Dit is erg belangrijk als jullie optimaal willen profiteren van alle mogelijkheden binnen het eventplatform.

4. Om de beste aanbevelingen te ontvangen over wie je kan ontmoeten en de kans te vergroten dat mensen jouw afspraak verzoeken accepteren, is één element absoluut cruciaal: voltooi je profiel!

Voeg een profielafbeelding toe, vul de samenvatting in en selecteer je voorkeuren bij de evenement specifieke vragen.

5. Naast netwerken met reeds geregistreerde bezoekers is het natuurlijk ook mogelijk om eigen relaties uit te nodigen voor de beurs middels een unieke registratielink. Deze vind je in MyJaarbeurs. Door gebruik te maken van de unieke registratielink vind je gemakkelijk terug welke relaties je kunt verwachten op de beurs. In het netwerkplatform (zie punt 4) kun je vervolgens alvast afspraken met je relaties inplannen.

6. Eén van de hoofdredenen van veel exposanten om mee te doen aan een beurs is het genereren van leads. Het is belangrijk om opgehaalde leads voorafgaand, tijdens en na beurs zo snel mogelijk op te volgen. Bespreek voorafgaand aan de beurs met je team wat jullie doel is en hoe leads worden opgevolgd. Dit versnelt het proces na afloop van de beurs.

Kennispartners Zorg & ict (editie 2024)

Mediapartners Zorg & ict (editie 2024)