8 t/m 10 april 2025

Zorg & ict 2025

Dé ontmoetingsplek waar zorgprofessionals uit het hele ecosysteem gerichte informatie en inspiratie opdoen over de nieuwste technieken en ICT-oplossingen in de zorgsector. Neem ook deel en kom in contact met jouw specifieke doelgroep.

Jaarbeurs │ Utrecht

Topeditie Zorg & ict 2024

“Wat een topeditie van Zorg & ict 2024. Drie dagen lang verwelkomden we duizenden professionals en was het hele ecosysteem aanwezig! Met recht hét grootste en meest toonaangevende health tech event van Nederland en de bruisende ontmoetingsplek waar alles draait om kennis verrijken en samenwerken aan een toekomstbestendige en digitale zorg”, aldus een trotse beursmanager Audrey Wilschut.

We danken al onze kennispartners, exposanten, sprekers en stakeholders voor hun aanwezigheid en bijdragen om van Zorg & ict 2024 zo’n succes te maken!

Ook exposant worden?

Facts Zorg & ict 2024

> 200 Exposanten & startups
> 160 Keynotes & sessies

Sfeerimpressie


Exposanten aan het woord


Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & ict staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Zorg & ict is partner van Dutch Health Week

Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waar Zorg & ict er één van is.

Dutch Health Week

Kennispartners Zorg & ict (editie 2024)


Mediapartners Zorg & ict (editie 2024)