8 t/m 10 april 2025

Zorg & ict

Het grootste en meest toonaangevende health tech event van Nederland. En dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar (zorg)professionals uit het hele ecosysteem in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoen over de nieuwste slimme technologieën en relevante ict-oplossingen.

Topeditie Zorg & ict 2024

“Wat een topeditie van Zorg & ict 2024. Drie dagen lang verwelkomden we duizenden professionals en was het hele ecosysteem aanwezig! Met recht hét grootste en meest toonaangevende health tech event van Nederland en de bruisende ontmoetingsplek waar alles draait om kennis verrijken en samenwerken aan een toekomstbestendige en digitale zorg”, aldus een trotse beursmanager Audrey Wilschut.

We danken alle bezoekers, onze kennispartners, exposanten, sprekers en stakeholders voor hun aanwezigheid en bijdragen om van Zorg & ict 2024 zo’n succes te maken! Tot ziens van 8 t/m 10 april 2025 op de volgende Zorg & ict.

Sfeerimpressie

Deze sprekers stonden op de Tech Mainstage


Laatste nieuws

Bezoekers aan het woord

“Ik was hier drie jaar geleden ook en ik zie echte verandering. Ik zie dat mijn sector echt volwassen is geworden op het punt van technologie en dat is heel gaaf om mee te maken.”

“We kunnen mensen spreken en tegelijkertijd ook direct bij de providers de uitdagingen van de zorg neerleggen.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & ict? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je die graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & ICT nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Zorg & ict is partner van Dutch Health Week

  Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waar Zorg & ict er één van is.

  Dutch Health Week

  Kennispartners Zorg & ict (editie 2024)


  Mediapartners Zorg & ict (editie 2024)