Zes redenen om Zorg & ICT te bezoeken

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar duizenden zorgprofessionals samenkomen. Weet je nog niet helemaal wat je kunt verwachten en wat het event bijdraagt aan jouw ontwikkeling? Bekijk dan hieronder de zes redenen waarom een bezoek aan Zorg & ICT een absolute must is voor jou als zorgprofessional.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2Fzorg-en-ict-2023%2Fbegin%3Fref%3Dwebsite%3Futm_source%3Dwebsite-zict%26utm_medium%3Dwebsite%26utm_campaign%3Dzict2023%26utm_content%3Dartikel|title:Registreer%20je%20voor%20gratis%20toegang|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]1. Alle zorginnovaties onder één dak

De zorgsector is drukbezet, veranderlijk en ontwikkelt razendsnel. Het is belangrijk om als zorgprofessional op de hoogte te blijven van de laatste trends. In de praktijk is dit een uitdaging. Het aanbod is groot en het personeelstekort hoog. Zorg & ICT biedt daar de oplossing voor! In één dag word je bijgepraat door bijna 200 toonaangevende bedrijven, organisaties en startups, die hun nieuwste innovaties presenteren op het gebied van digitalisering in de zorg.

2. Leer van topsprekers uit de sector

Zorg & ICT biedt een uitgebreid programma met keynotes door topsprekers uit de zorg. Marcel Levi (Internist en voorzitter NWO), Margriet Schneider (Voorzitter raad van bestuur UMC Utrecht), Diederik Gommers (Hoogleraar en afdelingshoofd IC, Erasmus MC Rotterdam), David Jongen (Voorzitter raad van bestuur Zuyderland en voorzitter raad van toezicht ’s Heeren Loo) en Helen Mertens (Voorzitter raad van bestuur Maastricht UMC+ en gynaecoloog n.p.) zijn een greep uit de tientallen topsprekers die een kennissessie geven tijdens het event.

Wil je meer weten over deze sprekers en wie je nog meer kunt verwachten? Bekijk dan hier het programma.

3. De perfecte plek om jouw netwerk uit te breiden

Tijdens hét health tech event van Nederland tref je niet alleen exposanten die hun zorgoplossingen, producten, diensten en innovaties presenteren, maar ook duizenden zorgprofessionals. De perfecte plek dus om jouw netwerk uit te breiden en jouw kennis en ervaring te delen. Zo brengen we de zorg dichterbij elkaar en blijf je ook na het event in contact met andere zorgexperts.

4. Gratis toegang

Zorg & ICT is gratis te bezoeken. Kom samen met jouw collega’s naar het event en meld je hier eenvoudig aan.

5. Aandacht voor thema’s die de branche raken

Zorg & ICT besteed met het hoofdthema ‘In charge of the future’ aandacht aan zes hot topics die spelen in de zorgsector. Deze subthema’s dragen het hoofdthema en geven een complete invulling aan kennis die jouw zorginstelling nodig heeft op het gebied van digitale zorg.

  • Artificial intelligence (AI)
  • Cybersecurity
  • Databeschikbaarheid
  • Health loT
  • Virtuele zorg
  • Zorg op afstand

Tijdens het event presenteren exposanten hun innovaties, producten en diensten gericht op deze thema’s. Zo werken we samen aan een toekomstbestendige zorg. Lees hier meer over de thema’s van Zorg & ICT.

6. Guided Tours

Wil je je kennis verbreden of meer te weten komen over de thema’s die terugkomen tijdens Zorg & ICT? Neem dan deel aan diverse tours. Verschillende zorgexperts nemen je mee de beursvloer over. Op de route liggen exposanten die je in een korte tijd bijpraten over de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties.

Zorg & ICT vindt plaats op 13, 14 en 15 juni in Jaarbeurs Utrecht en is partner van Dutch Health Week. Bezoek de beurs samen met je collega’s en laat je bijpraten over de nieuwste innovaties en brancheontwikkelingen.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2Fzorg-en-ict-2023%2Fbegin%3Fref%3Dartikel|title:Registreer%20je%20voor%20gratis%20toegang|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen