9 t/m 11 april 2024

Programma

Jaarbeurs │ Utrecht

Het programma komt tot stand in nauwe samenwerking met onze kennispartners.

Health Tech Mainstage, hét podium waar bekende sprekers tijdens leerzame en inspirerende keynotes hun kennis en visie delen op Zorg & ict 2024.

Tech Mainstage

Je kunt niet om de Tech Mainstage op de beursvloer van Zorg & ict heen! Hier delen bekende sprekers drie dagen lang hun kennis en visie over actuele thema’s en kun je tientallen leerzame en interessante keynotes bijwonen.

Registreer voor gratis toegang
Exposanten aan het woord in theaters.

Exposanten aan het woord

Op Zorg & ict 2024 geven aanwezige exposanten tijdens sessies een inkijkje in hun best practices en demonstreren zij hun oplossingen die helpen de zorg te verbeteren en efficiënter te maken. En dat in maar liefst vier verschillende theaters!

 

Ja, ik kom ook!
Het programma in het Partnertheater op de beursvloer van Zorg & ict 2024 wordt in nauwe samenwerking met toonaangevende partners samengesteld.

Partnertheater

Het programma in dit theater staat bol van interessante sessies in nauwe samenwerking met toonaangevende partners. De actuele thema’s AI, databeschikbaarheid, cybersecurity, Health IoT, virtuele zorg en zorg op afstand komen uiteraard uitgebreid aan bod.

 

Regel nu je toegangsticket
Zorg & ict - innovatieve oplossingen die helpen de zorg te verbeteren en efficiënter te maken.

Utrecht, Heart of Health plein

Spot de nieuwste innovaties binnen de zorg. Op het plein staan de acht finalisten die kans maken op de Nationale Zorginnovatieprijs. Deze jaarlijkse prijs wordt dit jaar voor het eerst tijdens Zorg & ict uitgereikt op woensdag 10 april 2024. Daarnaast ontmoet je op het plein twaalf startende, bevlogen ondernemers, die je met hun producten en ideeën meenemen in de zorg van de toekomst.

Het Heart of Health plein wordt mede mogelijk gemaakt door ROM en Health~Holland.

Ja, ik kom ook
Zorg & ict, theater Samen werken aan databeschikbaarheid, programma door VWS

Theater 'Samenwerken aan databeschikbaarheid'

VWS, Nictiz, VZVZ, NEN, MedMij en Zorginstituut Nederland hebben drie dagen lang een eigen programma in het theater ‘Samen werken aan databeschikbaarheid’. Inspirerende sprekers praten je bij over gegevensuitwisseling en databeschikbaarheid in de zorg. Laat je inspireren, hoor de laatste ontwikkelingen en inzichten en krijg praktische en bruikbare voorbeelden.

 

 

Regel je gratis toegang
Winnaar ActiZ-WDTM innovatieprijs 2023.

ActiZ-VGN-WDTM innovatieprijs

ActiZ, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland en vereniging voor zorgtechnologie WDTM willen veelbelovende startups stimuleren die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Daarom organiseren zij op donderdag 11 april 2024 tijdens Zorg & ict  een live pitch-competitie. Direct na afloop van de pitches vindt het juryberaad plaats en wordt de winnaar van de ActiZ-VGN-WDTM innovatieprijs 2024, ondersteund door Anders Werken in de Zorg, bekendgemaakt!

 

Registreer voor gratis toegang

Kennispartners Zorg & ict

Mediapartners Zorg & ict