8 t/m 10 april 2025

Zorg & ict

Het grootste en meest toonaangevende health tech event van Nederland. En dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar (zorg)professionals uit het hele ecosysteem in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoen over de nieuwste slimme technologieën en relevante ict-oplossingen.

Dit was Zorg & ict 2024

“Wat een topeditie van Zorg & ict 2024. Drie dagen lang verwelkomden we duizenden professionals en was het hele ecosysteem aanwezig! Met recht hét grootste en meest toonaangevende health tech event van Nederland en de bruisende ontmoetingsplek waar alles draait om kennis verrijken en samenwerken aan een toekomstbestendige en digitale zorg”, aldus een trotse beursmanager Audrey Wilschut.

We danken alle bezoekers, onze kennispartners, exposanten, sprekers en stakeholders voor hun aanwezigheid en bijdrage om van Zorg & ict zo’n succes te maken!

Diederik Gommers - keynote spreker op Zorg & ict 2025

Fit for the future

Op de beursvloer van Zorg & ict spot je volop innovaties van aanwezige exposanten en hoe die succesvol toe te passen in je eigen organisatie, verrijk je je kennis en zie je slimme technologieën en de laatste ICT ontwikkelingen. Zo werken we samen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg. Samen ‘fit for the future’!

De volgende editie van Zorg & ict vindt plaats van 8 t/m 10 april 2025 in Jaarbeurs in Utrecht.

Meer over de thema's

Deze sprekers stonden op de Tech Mainstage

Digizo.nu
Michel Hofman en Fiona Suwandy, keynote sprekers op de Tech Mainstage

Michel Hofman

Programmadirecteur Digizo.nu

Co-presentator: Fiona Suwandy – programmamanager Vliegwiel

“Hybride zorg vanuit de praktijk, zo kan het ook”


Laatste nieuws


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & ict? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je dat graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & ICT nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Zorg & ict is partner van Dutch Health Week

  Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waar Zorg & ict er één van is.

  Meer over Dutch Health Week

  Kennispartners Zorg & ict

  Mediapartners Zorg & ict