Bezoeker(s) van de Dag: Willemijn Edel en Lonneke Reitsma

Deel

Gekopieerd

Iedere dag verwelkomt het Zorg & ict event duizenden bezoekers. Inspiratie opdoen, netwerken en rondsnuffelen bij de stands. Dutch Health Hub vraagt bezoekers naar hun ervaring. Vandaag: Willemijn Edel en Lonneke Reitsma. “Veel mooie ontwikkelingen, maar waar is het overzicht?”

Wie zijn jullie?

Willemijn Edel en Lonneke Reitsma.

Waar werken jullie?

Edel: “Ik werk als huisarts en chief medical information officer (CMIO).” Reitsma: “Ik werk als projectleider bij de regionale samenwerkingsorganisatie RijnmondNet.”

Wat is je grootste ontdekking tot nu toe?

Edel: “Wat ons opvalt op Zorg & ict is hoeveel kleine ICT-ontwikkelingen er zijn, maar ook hoeveel ze elkaar deels overlappen. Ik vond Juvoly een mooi voorbeeld. Dat is echt mooie eerstelijns spraakherkenning.”

Reitsma: “Ik wil graag de eiwitrijke voeding van Meal & Care ter ondersteuning van sneller herstel en ouderen. We hebben vandaag heel veel mooie technologie gezien, die allemaal een stukje van grotere vraagstukken oplost. Ze sluiten mooi op elkaar aan, maar ze overlappen elkaar inderdaad ook deels. Je mist iets wat hoogover aansluit. Dat hebben we vandaag nog niet gevonden.”

Wat mis je?

Reitsma: “Wat ik verder vandaag miste op het event is een goede plattegrond. Ik wist niet goed hoe de routes zijn bepaald, wat waar geclusterd is.”

Wat is de leukste gadget die je hebt gescoord?

Edel: “We hebben zelf geen gadgets meegenomen. Heb jij iets uit te delen?”

Bekijk dit artikel en meer op dutchhealthhub.nl

Gerelateerde artikelen