9 t/m 11 april 2024

Zorg&’24

Zorg&’24 is hét eventplatform waar je alle informatie vindt over de vakevents Zorg & ict, Zorg & facility en Zorg & food.

Welkom bij Zorg&'24

Zorg&’24 is hét eventplatform waar je alle informatie over de drie zorgevents Zorg& food, Zorg& facility en Zorg& ict vindt, inclusief het programma, de sprekers, de sessies, exposanten, producten en diensten en nog veel meer!

Het eventplatform is de ideale plek voor professionals in de zorgsector om zich te informeren en te verbinden met andere vakgenoten. Of je nu werkzaam bent in de voedingssector, facilitaire dienstverlening of ICT binnen de zorg, Zorg&24 biedt een platform waar je alles vindt wat je nodig hebt.

Bezoekers krijgen eenvoudig toegang tot het laatste nieuws en updates over de drie zorgevents. Of het nu gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding, innovaties in facilitaire dienstverlening of de nieuwste technologieën binnen de ICT, je vindt het hier allemaal.

Verder biedt het platform een unieke mogelijkheid om in contact te komen met gerenommeerde sprekers en experts uit de industrie. Je kunt hun profielen bekijken, presentaties bijwonen en zelfs vragen stellen via de app. Dit alles draagt bij aan het opbouwen van een waardevol netwerk en het vergaren van kennis en inzichten.

Ook exposanten krijgen de kans om zichzelf en hun producten en diensten te presenteren aan een breed publiek binnen de zorgsector. Met behulp van informatieve profielen en virtuele stands kunnen zij hun innovaties tentoonstellen en potentiële samenwerkingen verkennen.

Kortom, Zorg&24 is dé plek waar je alle informatie vindt over het vakevent dat jij gaat bezoeken. Wél zo gemakkelijk!

Registreren

Je registreert je voor het eventplatform door je te registreren voor het vakevent dat  jij gaat bezoeken. Per beurs kun je je registreren.