Krappe arbeidsmarkt vraagt om mensgerichte oplossingen

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]In veel (essentiële) sectoren waaronder de Zorg en IT is er op dit moment een groot tekort aan personeel. Die krapte houdt naar verwachting nog twee decennia aan. Daarom is het cruciaal dat er gewerkt wordt aan oplossingen voor personeelstekorten in deze krappe arbeidsmarktWaar er voor oplossingen snel wordt gekeken naar economische of financiële maatregelen, biedt Zorgeloos Bemiddeling in Dienstverlening een mensgerichte perspectief. 

Zorgeloos Bemiddeling in Dienstverlening heeft als slogan, “Bemiddeling met ondersteunend karakter”, maar ondersteuning waarin?

Balans

De voordelen van het creëren van een flexibel inhuurproces zijn evident. Maar we zien de laatste tijd dat deze flexibele schil veel vaker vast personeel vervangt in plaats van aanvult. Door deze trend gaat ook een deel aan kennis, ervaring en continuïteit verloren. Alleen inzetten op makkelijk kunnen op- en afschalen is niet genoeg. Je verliest hiermee als organisatie ook een deel van je identiteit. Zorgeloos-bd biedt balans, en dat is hier dan ook key. Alleen met een goede (werk)verhouding tussen vast en flexibel personeel maak je een organisatie toekomstbestendig.

Inhuurproces optimaliseren

De focus ligt niet alleen in het ondersteunen van organisaties in Nederland door snel en zorgvuldig vanuit de grote talentpool van Zorgeloos-bd de juiste professionals in te zetten. In de kern gaat Zorgeloos-bd samen met de klant aan de slag met de interne processen, waarbij zij als adviseur en partner van de klant, samen het inhuurproces van de organisatie gaat (her)inrichten en optimaliseren. Dit wordt gedaan door het leveren van maatwerk, naar de behoefte van de klant te luisteren en de nadruk te leggen op wat de klant nodig heeft. De klanten van Zorgeloos-bd hebben meer stabiliteit en kanalen richting de arbeidsmarkt, maar nog belangrijker zorgt de dienstverlening voor tevredenheid bij vaste en inhuurkrachten waardoor zij verbonden willen blijven aan de organisatie, nu en in de toekomst.

Ook gebruik willen maken van de dienstverlening? Wij zijn van 13 t/m 15 juni aanwezig op vakbeurs Zorg & ICT in Jaarbeurs Utrecht en gaan graag met je in gesprek. Bezoek onze stand op 01.ST01 op Zorg & ICT. [/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2Fzorg-en-ict-2023%2Fbegin%3Fref%3Dwebsite|title:Registreer%20voor%20gratis%20toegang|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen