Ervaar de toekomst van zorg met PUUR.: Hét slimme ECD van Ecare

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]Ontdek hoe PUUR. het slimme elektronische cliëntdossier van Ecare, de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en S-GGZ transformeert en de zorgprofessionals, cliënten en families ten goede komt.

Zorg & ICT is de plek waar de nieuwste innovaties en technologieën samenkomen. Een van de meest opwindende ontwikkelingen die je niet mag missen, is het slimme elektronische cliëntdossier PUUR. Ontwikkeld door een bevlogen team, geeft PUUR. een antwoord op de uitdagingen waar de zorgsector mee te maken heeft.

  • PUUR. volgt het werkproces van de professional (en niet andersom).
  • PUUR. denkt actief met je mee (dankzij inzet van AI) en brengt je op ideeën.
  • PUUR. is vriendelijk in gebruik, intuïtief en ook gewoon leuk om mee te werken.
  • PUUR. stimuleert samenwerking binnen het team en binnen het zorgnetwerk van de cliënt.
Minstens 30 procent tijdwinst voor zorgprofessionals – Spraakgestuurd rapporteren

“We willen in de toekomst goede zorg blijven leveren aan onze cliënten, maar hebben daarvoor minder personeel beschikbaar. Dit vraagt om een nieuwe denkwijze waarbij we de zorg anders moeten gaan inrichten. Spraakgestuurd rapporteren is een vorm van technologie die hieraan bijdraagt. Zorgmedewerkers zijn minder tijd kwijt aan verslaglegging, dus hiermee wordt de zorgcapaciteit verhoogd.” – Karin Gerk; zorgprofessional bij Mijzo.

Als zorgprofessional is tijd een kostbaar goed. Spraakgestuurd rapporteren is een efficiënte manier van rapporteren die bijdraagt aan de verlaging van administratieve lasten. Volgens recente gegevens besteden zorgmedewerkers momenteel zes uur en twintig minuten per week aan verslaglegging. Deze tijd kan 30% verminderd worden door spraakgestuurd te rapporteren.

Meer zorg met minder mensen – PUUR. in het netwerk

Als softwareleverancier voor de zorg streven we naar concrete, toekomstbestendige oplossingen die de uitdagingen in de zorg proactief aanpakken. PUUR. is ontworpen als een open en interoperabel systeem. Daarmee faciliteren we efficiënte communicatie met andere software, zoals die van huisartsen, ziekenhuizen, apotheken, medicatieapps, meetapparatuur en persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s). Daarnaast streven we naar eenmalige vastlegging van data die meervoudig gebruikt kan worden in het ECD. Zorgorganisaties die al werken met PUUR.ervaren tal van voordelen, zoals administratieve lastenvermindering, meer regie binnen zorgteams, een groei in de inzet van zorgtechnologie en tijdswinst. Ontdek op de stand van PUUR hoe ze de samenwerking tussen verschillende zorgpartijen verbetert en de zorg naadloos laat verlopen.

Eenvoud, Samenwerking en Efficiëntie – PUUR. voor de zorgprofessional

Als zorgprofessional wil je je kunnen richten op wat echt belangrijk is: het bieden van
hoogwaardige zorg aan je cliënten. Met PUUR. willen we jou ondersteunen en stimuleren om de beste professionele versie van jezelf te zijn. Ons ECD is slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. Ervaar zelf hoe PUUR. intuïtief werkt tijdens een live demonstratie op hun stand.

Alles-in-één Oplossing – PUUR. voor de administratie

PUUR. is meer dan alleen een elektronisch cliëntdossier. Het is een alles-in-één oplossing die het volledige proces van zorgverlening ondersteunt, inclusief de administratieve taken. Met PUUR. krijgen ondersteunende diensten toegang tot een professionele digitale omgeving die hen in staat stelt om zorgverleners optimaal te ondersteunen. Ontdek hoe PUUR. de administratieve lasten vermindert en tijd vrijmaakt voor waardevolle zorgtaken.

Transparantie en Samenwerking – PUUR. voor de cliënt en familie

De zorg moet simpel en overzichtelijk zijn, zowel voor de cliënten als voor hun familieleden. Met PUUR. organiseer je de zorg samen met je cliënt en zijn of haar familie. Iedereen kan vanuit zijn eigen expertise bijdragen aan het dossier van PUUR., waardoor transparantie en samenwerking centraal staan. Dit draagt bij aan een betere zorgervaring en versterkt de band tussen de zorgverlener, de cliënt en de familie.

Bezoek ECARE op stand 01.C108 op Zorg & ICT!

Kom naar de stand van ECARE en ervaar zelf de innovatie en gebruiksvriendelijkheid van PUUR. Ontdek hoe PUUR. zorgprofessionals ondersteunt,
samenwerking stimuleert en de zorg efficiënter maakt. Samen zorgen we voor meer tijd en betere zorg.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2Fzorg-en-ict-2023%2Fbegin%3Fref%3Dartikel|title:Registreer%20voor%20gratis%20toegang|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen