Alles over de sessie van Daniël Verlaan op Zorg & ICT 2023

herma
25 mei 2023
2 min

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]Daniël Verlaan is onderzoeksjournalist bij RTL Nieuws en maakt verhalen over de duistere kant van het internet. Hackers en cybercrime kennen voor hem geen geheimen.

Op donderdag 15 juni is Daniel aanwezig op Zorg & ICT en staat hij op de Health Tech Mainstage. Daar volg je zijn sessie “Ik weet je wachtwoord”, wat ook de titel van zijn boek is. Tijdens zijn lezing neemt hij je mee in de krochten van het web en laat hij zien hoe criminele hackers te werk gaan. Met zijn verhaal wil hij je niet paranoïde maken, wel minder naïef.

Ieder jaar krijgen wereldwijd honderden zorgorganisaties met cybercrime te maken. En dat worden er alleen maar meer. De vraag is niet óf een zorgorganisatie slachtoffer wordt, maar wanneer. Voeg daarbij de duizenden datalekken die maandelijks optreden en het is duidelijk hoe belangrijk cybersecurity is. Wil je meer weten hoe je de digitale weerbaarheid van je organisatie vergroot? Registreer je dan gratis voor Zorg & ICT en volg de lezing van Daniël Verlaan.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]Zorg & ICT vindt plaats op 13, 14 en 15 juni 2023 in Jaarbeurs Utrecht en is hét grootste health tech event van Nederland. Ga in gesprek met (ruim 200) exposanten, haak aan bij een van de guided tours en kom netwerken met andere zorgprofessionals. Met een programma vol prominente topsprekers, casestudies van exposanten en interessante kennissessies door toonaangevende partners word je in één dag bijgepraat over de nieuwste zorginnovaties. Samen werken we aan een toekomstbestendige zorg![/column_text][/vc_column][/vc_row]

herma

Gerelateerde artikelen