Thema’s Zorg & ICT

Fit for the future

De voeding van de toekomst is gezond, duurzaam geproduceerd en smaakvol. En dat terwijl de druk op de zorg steeds groter wordt. Hoe voorzie je met steeds minder mensen steeds meer patiënten en cliënten van de juiste voeding? Kom naar Zorg & food voor innovaties en inspiratie op drie thema’s.

Persoonsgerichte zorg

Ontdek op Zorg & food hoe je patiënten en cliënten laat kiezen voor gezonde, duurzame en smaakvolle voeding. Help patiënten herstellen met gezonde passende voeding op ieder moment. En maak voor je cliënten de maaltijden tot een hoogtepunt van de dag. Geef ze hun vertrouwde voeding, maar dan gezond en duurzaam geproduceerd.

Efficiënte zorg

Patiënten en cliënten kiezen steeds vaker zelf wat ze wanneer eten. En dat terwijl er steeds minder personeel beschikbaar is om maaltijden te verzorgen en distribueren. Hoe maak je met steeds meer minder mensen en geld steeds meer mensen blij?

Duurzame zorg

Meer plantaardig eten, minder verpakkingen, minder verspilling en meer streekproducten. De kansen om stap naar duurzame voeding te maken, zijn legio.  Bekijk ze op Zorg & food.