Thema
Opschaling en implementatie van innovatie

Zorg & ICT: 16, 17 en 18 juni in Jaarbeurs, Utrecht

Zorg van Nu en verschillende zorginstellingen komen samen op het Zorg voor de Toekomstplein en tonen ruim 40 zorginnovaties. Laat je inspireren, bekijk slimme zorgoplossingen en neem deel aan de E-health Safari!

 

BEURSTOUR: E-health Safari

Zorg van Nu verzorgt op Zorg & ICT de E-health Safari. Tijdens deze beurstour maak je een ronde over het Zorg voor de Toekomstplein en maak je kennis met innovaties om fit en gezond te blijven en zie je slimme oplossingen die toegepast kunnen worden in bijvoorbeeld de ouderenzorg, bij dementie, incontinentie, zwangerschap, mantelzorg of ter valpreventie. Net als op een echte safari ontdek je verrassende dingen!

De E-health Safari van Zorg van Nu is dagelijks, ieder uur van 10.30 t/m 15.30 uur en duurt 45 minuten.
Wees verzekerd van een plaatsje en schrijf je alvast hier in.


Welke innovaties zie je op het Zorg voor de Toekomstplein?

In totaal worden er meer dan 40 innovaties getoond. Maak kennis met de slaaprobot, die met zijn ritme ervoor zorgt dat men sneller in slaap valt, de bekkenbodemscanner, die een 3D scan van alle spieren in de bekkenbodem maakt om incontinentie nog beter te behandelen, de leefstijlmonitor, een automatisch alarm bij een afwijking in het leefpatroon of bijvoorbeeld de de SenseGlove, een handschoen vol drukpunten waarmee patiënten handrevalidatie-oefeningen uitvoeren in een Virtual Reality (VR) omgeving.
Hoofdmediapartner
Mediapartners