Okta

Identity as a service for dummies

Waar werknemers ooit één login en wachtwoord hadden, beheert IT nu duizenden inloggegevens voor on-premise en Software as a Service (SaaS) apps, op verschillende platforms en meerdere devices. Ook bieden veel bedrijven nu online producten en diensten aan waarvoor hun klanten zich moeten aanmelden op een beveiligde account. Dit betekent nog meer inloggegevens die het IT-team moeten beheren.

In de wetenschap dat één beveiligingsfout het einde van een bedrijf kan betekenen, bieden IAM-oplossingen (Identity and Access Management) IT de mogelijkheid om de beveiliging te versterken en identiteit en toegang te beheren met dezelfde snelheid en hetzelfde vertrouwen voor tien werknemers als voor honderdduizenden, en even gemakkelijk voor tienduizenden klanten als voor honderdmiljoenen klanten.

Identity as a Service (IDaaS) biedt robuuste en schaalbare identiteiten, zodat organisaties de toegang van gebruikers en klanten tot hun applicaties en diensten overal ter wereld en op elk apparaat kunnen beheren. In dit e-boek leert u wat moderne identiteit precies inhoudt en hoe IDaaS uw onderneming kan helpen.

Fijn dat je geïnteresseerd bent!

Om deze whitepaper te kunnen downloaden moet je geregistreerd zijn. Heb je al een account? Dan kan je hier inloggen.

Ook interessant

Alle whitepapers bekijken