Whitepaper samenvatting

Next-level datacenter, 400G en beyond

Next-level datacenter, 400G en beyond
Datacenters blijven groeien. Het wereldwijde internetverkeer zal naar verwachting tegen 2021 tot drie keer toenemen. De sleutel tot het aangaan van deze uitdaging is de mogelijkheid om de fysieke infrastructuurlaag in het datacenter te laten evolueren.

Toen het 25G Ethernet Consortium in 2014 een single-lane 25Gbit/s Ethernet en een dubbelbaans 50-Gbit/s Ethernet voorstelde, creëerde het een grote doorbraak in het stappenplan van de industrie - met lagere kosten per bit en een eenvoudige overgang naar 50G, 100G en meer.

Terwijl grotere hyperscale en cloud-gebaseerde datacenters hun onvermijdelijke sprong naar 400G moeten maken, worden netwerkbeheerders geconfronteerd met een verscheidenheid aan uitdagingen en beslissingen. Ze moeten zich aanpassen aan steeds hogere aantallen glasvezels, de juiste optische transceivers kiezen en zich voorbereiden op het zogenaamde datapaddestoel-effect dat 5G met zich meebrengt.

In deze whitepaper geven de CommScope-experts hun visie op de technologieën en trends achter de overgang naar hogere snelheden.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: CommScope
Kenmerken:
Publicatie datum: 17-09-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: CommScope

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners