Whitepaper samenvatting

Het Management Playbook voor het moderniseren van ITSM ter ondersteuning van het thuiswerken

Het Management Playbook voor het moderniseren van ITSM ter ondersteuning van het thuiswerken
De verspreiding van het Covid-19 virus heeft geleid tot een verschuiving naar thuiswerken op grote schaal, waardoor nieuwe uitdagingen voor servicedesks zijn ontstaan en de behoefte aan digitale servicedeskmogelijkheden is toegenomen. De reactie op het virus heeft de digitale transformatie van de servicedesk naar de top van de IT-agenda gebracht.

Covid-19 heeft de nadruk gelegd op IT en hoe het de massale verschuiving van kantoor naar thuiswerk aanpakt en daarbij is de servicedesk het zeer zichtbare gezicht van IT. Organisaties hebben moeite om hun business-as-usual te onderhouden en een robuuste, digitale servicedesk is een groot deel van de oplossing. De manier waarop de servicedesk op deze uitdaging reageert, zal een diepgaande en blijvende impact hebben op de IT en de tevredenheid van de organisatie over de IT.

In deze whitepaper wordt gekeken naar de drie kritische capaciteiten die servicedesks moeten hebben om de vraag snel en efficiënt te beheren en ervoor te zorgen dat werknemers krijgen wat ze nodig hebben om productief te blijven.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 18-05-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Axios

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners