Whitepaper samenvatting

IT adoptie | Aandacht voor verandering

IT adoptie | Aandacht voor verandering
IT-leveranciers zeggen dat hun oplossingen zorgen voor efficiencyverbetering, het ontdekken van marktkansen, vloeiende communicatie met collega’s, klanten en leveranciers en wat al niet meer. En ja, als alle medewerkers die nieuwe tools op precies de juiste manier gebruiken, dan worden die beloftes ook waargemaakt.

De praktijk is echter vaak anders. Hoe vaak komt het niet voor dat ergens schaduw-IT wordt gebruikt omdat medewerkers hun eigen tooling makkelijker vinden werken dan de applicatie die het bedrijf ter beschikking stelt. Ook gebruiken medewerkers de tools lang niet altijd op de juiste manier. Ze vullen het systeem niet goed omdat het omslachtig werkt; ze blijven op oude en vooral vertrouwde manieren werken terwijl er nieuwe mogelijkheden zijn; ze kennen de handigheidjes van een systeem niet waardoor ze taken veel te omslachtig aanpakken.

Het resultaat laat zich raden. De beloofde efficiencywinst wordt niet behaald. Medewerkers raken gefrustreerd omdat ze er ‘weer wat nieuws’ bij krijgen, terwijl er nooit wat af gaat. Lees in deze whitepaper hoe u dit kunt voorkomen in uw bedrijf!
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Axians
Kenmerken:
Publicatie datum: 30-04-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Axians

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners