Whitepaper samenvatting

De richtlijnen voor het waarborgen van veilige toegang en gegevensbescherming voor werknemers op afstand

De richtlijnen voor het waarborgen van veilige toegang en gegevensbescherming voor werknemers op afstand
De noodzaak om mobiel werken mogelijk te maken voor uw personeelsbestand en medewerkers, freelancers en adviseurs in staat te stellen om van huis uit of buiten het kantoor te werken, is nog nooit zo groot geweest.

In de huidige bedrijfsomgeving is een constante toegang tot informatie en diensten essentieel voor de communicatie en om zaken te kunnen doen, of het nu gaat om verkoop, financiën, marketing of de advocatuur. Dit geldt vooral wanneer we te maken hebben met onverwachte wereldwijde incidenten, zoals waar we nu mee te maken hebben. Zulke ongeplande gebeurtenissen dwingen ons tot een heroverweging van onze werkwijze. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat medewerkers niet alleen kunnen samenwerken, maar dat ze ook op afstand toegang hebben tot bedrijfsapplicaties en -informatie op dezelfde, veilige manier alsof ze op kantoor zijn.

Werken op afstand lijkt het antwoord te zijn op veel van de problemen die tijdens crisisperiodes aan de orde zijn gesteld. Werken op afstand moet een strategische beslissing zijn gevolgd door een zorgvuldige planning om alle gaten in de gegevensbeveiliging te dichten.

Lees in deze whitepaper meer over hoe u uw bedrijfsomgeving dusdanig inricht dat de medewerkers veilig en zonder problemen vanuit een externe locatie ‘normaal’ kunnen werken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 24-03-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Thales

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners