Whitepaper samenvatting

4 manieren om de endpoint protectie te verbeteren

4 manieren om de endpoint protectie te verbeteren
Endpoint devices behoren tot een van de meest voorkomende doelen voor cyberaanvallen. Zo vormt een enkele besmette laptop de voedingsbodem voor een organisatie brede “infectie” doordat die infectie zich via het netwerk snel kan verspreiden naar de rest van de organisatie wanneer deze opnieuw verbinding maakt met het netwerk.

In 2017 waren de gemiddelde kosten van een succesvolle eindpuntaanval meer dan $ 5 miljoen per organisatie. Daarom besteden bedrijven momenteel maar liefst 1156 uur per week aan het detecteren en beheersen van door eindpunt overgedragen risico's met een gemiddelde van $ 3,4 miljoen per week.

Naast de bedreigingen zelf, is het probleem dat netwerkbeveiliging en eindpuntbeveiliging in het algemeen volledig geïsoleerd van elkaar functioneren en weinig interoperabiliteit vertonen. Om zowel de beveiliging van het endpoint als de algehele bedrijfsbeveiliging te verbeteren, moet dit worden gewijzigd.

Er zijn vier hoofdgebieden waar dit soort diepe integratie belangrijke verbeteringen kan bieden in de bedrijfsveiligheid:
  • Op risico gebaseerde zichtbaarheid;
  • Controle;
  • Delen van bedreigingsinformatie;
  • Automatisering.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Fortinet
Kenmerken:
Publicatie datum: 20-05-2019
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Fortinet
Onderwerpen:
Endpoint Security

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners