Whitepaper samenvatting

PGO experience

PGO experience
Wat data is voor analisten lijkt de PGO te zijn voor beleidsmakers. In veel plannen wordt een PGO gepresenteerd als oplossing voor vele problemen! M&I/Partners wil u graag met beide benen op de grond houden. 

We starten de PGO experience met een presentatie over:
* De laatste stand van zaken op het gebied van PGO's in Nederland: daarbij gaan we o.a. in op de aanbieders, techniek, functionaliteit en standaarden
* Wie is nu 'de' gebruiker van het PGO? En welke rol heeft de zorgverlener? 
* De business: wat zijn mogelijk business modellen, hoe wordt geld verdiend en wie betaalt? Welke stimuleringsprogramma's zijn er en welke wetgeving komt eraan?

Na de introductie nemen we u mee tijdens een rondleiding over de beursvloer langs een aantal relevante partijen: EPD/ECD leveranciers, PGO leveranciers, data ontsluiters (XDS en dergelijke). 

We eindigen in de PGO experience ruimte waar u nog meer PGO's kunt vinden en waar gelegenheid is om zelf PGO's met elkaar te vergelijken en in gesprek te gaan met leveranciers.

Aan het einde van de experience heeft u een deep dive gehad in de wereld van de PGO en bent u in staat om in uw organisatie een start te maken met uw visie op de een PGO. Of deze verder in te vullen. Schrijf u gauw in, er is een beperkt aantal plaatsen.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 25-03-2019
Bestandstype: pdf
Document: Presentatie
Taal: NL
Gepubliceerd door: Jaarbeurs
Onderwerpen:

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners