Whitepaper samenvatting

Van banaan naar peulenschil, maak eenvoudig een succes van het Convenant Medisch Technologie en NEN7

Van banaan naar peulenschil, maak eenvoudig een succes van het Convenant Medisch Technologie en NEN7

Ontwikkelingen in de zorg, de ondersteunende medisch technieken en de bijbehorende regelgeving gaan razendsnel. Integratie van medische apparatuur met ICT is onomkeerbaar. Dit stelt forse eisen aan de professionaliteit waarmee we deze middelen beheren.
Toch hoeft het voldoen aan het Convenant Medische Technologie (CMT), en ook NEN7510, geen grote belasting te vormen. Sterker, door ze te omarmen en te integreren in de dagelijkse werkwijze worden ze onderdeel van de routine en tillen ons werk naar een hoger niveau.

Voor alle zorginstellingen gelden dezelfde eisen, toch kiezen we nog steeds voor individuele maatwerkoplossingen. Waarom geen samenwerking? Geen hergebruik van oplossingen? En vooral, hoe kunnen we deze eisen niet alleen toepasbaar inrichten, maar ook in control komen van de uitvoering, monitoring en rapportage? Hoe kunnen we de vakman ontzorgen en toch zijn professionele vrijheid intact laten?

In een korte presentatie zullen René Drost en Wim Hoving aangeven hoe de inrichting én toepassing van een professionele werkwijze relatief eenvoudig haalbaar is.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 02-03-2020
Bestandstype: pdf
Document: Presentatie
Taal: NL
Gepubliceerd door: ISM Methode

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners