Whitepaper samenvatting

Hoe brengen we orde en structuur in 'ongestructureerde data'

Hoe brengen we orde en structuur in 'ongestructureerde data'

In deze presentatie laat Capitar zien hoe, door het combineren van verschillende concepten en technieken een veilige werkplek kan worden gerealiseerd die ervoor zorgt dat de privacy van uw medewerkers en uw cliënten te allen tijde is gewaarborgd zonder dat dat de werkbaarheid negatief beïnvloedt. Zaken die in de presentatie aan de orde komen zijn:

* Moeiteloze in-, door- en uitstroom - uw medewerkers hebben direct de rechten welke ze conform hun functie zouden moeten hebben.
* Intrinsieke privacy - de gegevens van uw cliënten en medewerkers zijn alleen inzichtelijk voor de personen die daar recht toe hebben en daarmee worden vergissingen voorkomen.
* Risico gebaseerde toegangsbeveiliging; het veiligheidsniveau van de toegangsmethode is afhankelijk van de actuele situatie.
* Veilige email - vergissingen als verkeerde emailadressen of onbeveiligd verzenden worden voorkomen.
* De naadloze toegang vanaf elk middel - Afhankelijk van het middel dat uw medewerkers gebruiken, PC, tablet of mobiel, krijgen zij de toegang die dat middel toestaat.
* Middelenbeheer - als een middel kwijtraakt is gegarandeerd dat de vinder geen toegang heeft tot de gegevens van uw cliënten.

Een Privacy Proof Werkplek zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen terwijl u uw cliënten en de wetgever kan garanderen dat de privacy van uw cliënten gewaarborgd is.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 15-03-2019
Bestandstype: pdf
Document: Presentatie
Taal: NL
Gepubliceerd door: Capitar IT Group

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners