Whitepaper samenvatting

QuoVadis - algemene brochure

QuoVadis - algemene brochure
QuoVadis Nederland BV is een onafhankelijke Nederlandse organisatie met een totaalprogramma van medisch-technische hulpmiddelen voor communicatie en omgevingsbediening. QuoVadis (QVN) is sinds 1993 actief en opereert landelijk. 

QuoVadis Nederland zorgt voor implementaties van hulpmiddelen voor het compenseren van lichamelijke, cognitieve en spraak handicaps, waarbij de MENS centraal staat  

QuoVadis heeft een uitgebreid assortiment. Om duidelijk te maken wat onze mogelijkheden zijn, hebben we dit ons ABCDE genoemd:
- Alarmeren
- Bedienen
- Communiceren
- Dementie
- Epilepsie

Het eerste onderdeel van ons ABCDE is Alarmeren. QuoVadis kan in veel verschillende situaties de alarmering verzorgen. Denk aan zelfstandig wonende ouderen, het gebruik in combinatie met omgevingsbediening, toepassing in zorginstellingen en bij epilepsie.

Het tweede deel van ons ABCDE en onze specialiteit is Bedienen. QuoVadis is gespecialiseerd in omgevingsbedieningen. Van simpele oplossingen tot uitgebreide systemen. Met omgevingsbediening kan een volledige woning aangestuurd worden, bijvoorbeeld met één knop. Zelfs als er sprake is van geen, of verminderde handfunctie. In dat geval bieden verschillende bedienschakelaars of zelfs oogbolbesturing uitkomst.

Het derde onderdeel van ons ABCDE is Communiceren en Communicatiehulpmiddelen. QuoVadis heeft verschillende oplossingen die ingezet kunnen worden bij communicatieproblemen en levert communicatiehulpmiddelen op basis van tekst, symbolen en combinaties daarvan.

Met de D richten we ons op oplossingen voor Dementie. Ouderen en mensen met afnemende mentale vermogens, bijvoorbeeld als gevolg van dementie, kunnen baat hebben bij tijd- en planhulpmiddelen, zwerfalarm, thuismonitoring.

Voor mensen met Epilepsie heeft QuoVadis verschillende oplossingen voor het monitoren van epileptische aanvallen in of buiten het bed. Zowel binnenals buitenshuis wordt de benodigde en adequate communicatie naar zorgverleners geleverd.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 21-02-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: QuoVadis Nederland

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners