Whitepaper samenvatting

PERSBERICHT: Smartphones voor de zorg op de markt die zorgproces volledig ondersteunen

PERSBERICHT: Smartphones voor de zorg op de markt die zorgproces volledig ondersteunen
Verpleegkundigen en artsen gebruiken steeds vaker hun privé-smartphone voor het werk. Ze maken er (wond)foto’s mee, appen met collega’s, raadplegen en gebruiken EPD/ECD-apps voor patiëntgegevens. Maar willen we wel een consumenten smartphone in de zorg? Hoe zit het met infectiepreventie, de gebruiksduur van de accu en de ondersteuning van het zorgproces? LogicalXL vond het tijd om na te gaan denken over deze vorm van communicatie als onderdeel van het zorgproces en komt met multifunctionele handhelds voor de zorg op de markt. 

Ondersteunt het zorgproces 
De multifunctionele handhelds van LogicalXL zijn zeer snel op te laden en gemaakt voor de zorg. Met de multifunctionele handhelds kunt u barcodes scannen, bellen, fotograferen en de apps voor het EPD/ECD gebruiken. Deze handhelds ondersteunen het zorgproces en zorgen ervoor dat artsen en verpleegkundigen meer zorgtijd geven aan cliënten en patiënten.   

Snel en nauwkeurig scannen 
Met de ingebouwde 1D-, 2D- en RFID scanner worden barcodes op bijvoorbeeld polsbandjes en infuuszakken nauwkeurig en snel gelezen. Zelfs slecht leesbare en beschadigde codes worden moeiteloos gelezen. 

Infectiepreventie 
Deze antibacteriële  behuizing remt de groei van de meest voorkomende micro-organismen en draagt zorgt voor een veiligere patiënt-/cliëntomgeving. Deze zorgproof handheld is, in tegenstelling tot de vele reguliere smartphones voor consumentengebruik, wel te reinigen met medicinale alcohol. 

Lange gebruiksduur 
Een consumenten smartphone is niet gemaakt om continu gebruikt te worden. De multifunctionele handhelds van LogicalXL zijn ontworpen om 10 uur continu gebruikt te worden.  

Wilt u weten of deze multifunctionele handhelds van LogicalXL ook uw zorgproces effectiever kunnen maken, zodat artsen en verpleegkundigen meer zorgtijd kunnen geven? Ga naar logicalxl.nl voor meer informatie of bezoek van 12 – 14 maart 2019 de inspiratiestand van LogicalXL tijdens de vakbeurs  Zorg & ICT / Zorgtotaal.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 12-02-2019
Bestandstype: pdf
Document: Persbericht
Taal: NL
Gepubliceerd door: LogicalXL BV

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners