Whitepaper samenvatting

Passende zorg door het delen van kennis

Passende zorg door het delen van kennis
Wat is het?
Een digitaal platform voor hulpverleners van verschillende organisaties, waar zij elkaar vraagge- richt kunnen consulteren over geanonimiseerde casussen. Je kunt hier eenvoudig je kennis delen en verbreden. En je kunt leren van ervaringen van anderen. Dat is ASK Expertise.

Waarom?
Omdat we streven naar passende integrale hulp in de directe leefomgeving van mensen die hulp vragen. Dat vraagt om een hulpverlener die het problemen van mensen kan overzien en daar begint waar de nood voor de klant het hoogst is. Dat kan alleen als hulpverleners elkaar weten te vinden, elkaar bevragen en elkaar laten aansluiten waar dat nodig is. Met ASK Expertise breid je je netwerk in één keer uit en kun je je vraag gemakkelijk aan alle experts stellen. Zo verbind het platform diverse teams, organisaties en expertises.

Hoe werkt het? 
Gebruikers van ASK Expertise die behoefte hebben aan intercollegiale consultatie, stellen een vraag op het platform. Het platform matcht de gevraagde expertise met de beschikbare expertise (profielen van aangesloten hulpverleners & organisaties). Een beperkt aantal gebruikers krijgt de uitnodiging om op het platform te reageren op de vraag. Andere gebruikers kunnen ook reageren. Het is zelfs mogelijk bij een bepaalde casus gericht iemand met geschikte expertise uit te nodigen van buiten het platform. Deze krijgt dan beperkt toegang tot de betreffende chat. Alle reacties bij een geanonimiseerde casus zijn in één chatgesprek te volgen. Zo komen verschil- lende expertises rond één casus bij elkaar en verrijken elkaar.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 11-01-2020
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: Byveo B.V.

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners