Whitepaper samenvatting

Online Cybersecurity Training: eerstelijns incident respons training voor algemene IT-specialisten

Online Cybersecurity Training: eerstelijns incident respons training voor algemene IT-specialisten

Het creëren van een sterke cybersecurity-houding van bedrijven is onmogelijk zonder de systematische educatie van alle relevante werknemers. De meeste bedrijven bieden cyberveiligheidsonderwijs en -training op twee niveaus: deskundige training voor IT-beveiligingsteams en veiligheidsbewustzijn voor niet-IT-medewerkers. Maar wat en wie ontbreken er? Juist. De IT-teams, servicebalies en ander technisch geavanceerd personeel.

Standaard voorlichtingsprogramma's zijn niet genoeg voor hen, maar bedrijven hoeven deze werknemers ook niet om te toveren tot cybersecurity-experts: dat is te duur, duurt te lang en is te riskant.

Om dat gat te dichten heeft Kaspersky Lab de eerste online vaardigheidstraining in de markt ontwikkeld voor generalistische enterprise IT-professionals. Het bestaat uit 4 modules:

  • Kwaadaardige software
  • Potentieel ongewenste programma's en bestanden
  • De basis van onderzoek
  • Phishing incident respons

Dit online trainingsprogramma rust IT-professionals uit met praktische vaardigheden voor het herkennen van een mogelijk aanvalsscenario in een ogenschijnlijk onschuldig pc-incident en lerzen ze hoe incidentgegevens moeten verzamelen voor overdracht aan IT-beveiliging. Het creëert bewustzijn en passie voor het opsporen van kwaadaardige symptomen en versterkt zo de rol die alle IT-teamleden hebben als de eerste linie van de beveiligingsdefensie.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 30-01-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: EN
Gepubliceerd door: Kaspersky Lab

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners