Whitepaper samenvatting

Checklist: hoe veilig is uw netwerk tegen cybercriminaliteit?

Checklist: hoe veilig is uw netwerk tegen cybercriminaliteit?

Met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt de overheid strenge eisen aan de manier waarop uw organisatie met persoonsgegevens omgaat. Binnen de muren van uw organisatie kunt u zelf maatregelen nemen om uw privacygevoelige data te beschermen. Daarbuiten is uw data overgeleverd aan de bescherming die het Wide Area Network (WAN) biedt. Door de opkomst van de cloud (public, private of hybrid) verplaatst data zich continu tussen organisaties en datacenters.


‘Onderweg’ moet die data ook goed beschermd zijn. Veel organisaties gaan ervan uit dat beheerde diensten standaard op het juiste niveau beveiligd zijn. Dat is niet zo. Ook beheerde verbindingen moeten beveiligd worden. Het is daarbij van groot belang om gegevens te versleutelen (encryptie) en daarbij het sleutelbeheer in eigen hand te nemen.


In dit e-book wordt uitgebreid stilgestaan bij wat de kwetsbaarheden zijn in WAN, wat de mogelijke gevolgen zijn van een datalek en wat u zelf kunt doen om uw dataverbindingen te beschermen.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 05-12-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Eurofiber

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners