Whitepaper samenvatting

Symbiotische cyber security: wat is er anders aan hybrid clouds?

Symbiotische cyber security: wat is er anders aan hybrid clouds?

De vrijheid tot aanpassing en transformatie die hybride clouds bieden houdt ook een afzonderlijke reeks uitdagingen en verantwoordelijkheden in op het gebied van cyber security. Al deze uitdagingen draaien rond één belangrijk feit: de hybride cloud is anders dan alles wat hier ooit aan is voorafgegaan. Als zodanig voldoen oude tools in de praktijk gewoonweg niet meer. En alhoewel hybrid clouds complex kunnen zijn is het goede nieuws dat hun beveiliging dat niet hoeft te zijn.

Kaspersky Hybrid Cloud Security is een uniforme toekomstgerichte oplossing, net zo flexibel is als uw unieke hybride cloudstructuur, die zorgt voor bewezen infrastructuur-overschrijdende bescherming.

De intuïtieve bediening van Kaspersky Hybrid Cloud Security garandeert grenzeloze bescherming voor hybride cloudomgevingen. Met een beveiligingsorganisatieconsole speciaal voor grote ondernemingen maakt Kaspersky beheersbaarheid, flexibiliteit, transparantie en zichtbaarheid in wisselende hybride cloudinfrastructuren eenvoudiger dan ooit tevoren.

Dus zelfs nu het tempo van digitale transformatie in het tijdperk van de hybrid cloud meedogenloos kan zijn, kunnen bedrijven nu op een gestroomlijnde manier - snel - reageren op nieuwe cyberbedreigingen, en voldoen aan de unieke uitdagingen van het model van gedeelde verantwoordelijkheid.

De responsieve architectuur van Kaspersky Hybrid Cloud Security werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende veiligheidsbehoeften van hybrid clouds, en biedt bekroonde grenzeloze bescherming voor bedrijven overal ter wereld.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 06-12-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Kaspersky

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners