Whitepaper samenvatting

Training: bewust zijn van Cybersecurity

Training: bewust zijn van Cybersecurity

Ongeveer 80% van alle cyberincidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Bedrijven besteden miljoenen aan bewustwordingsprogramma's voor cybersecurity, maar weinig CISO's zijn echt tevreden met de resultaten. Wat is er mis?

De meeste bewustwordingstrainingen voor cybersecurity zijn te lang, te technisch en in wezen negatief. Er wordt niet ingespeeld op de kerncompetenties van mensen - hun besluitvormingsprincipes en hun leervermogen. Daarom zijn de trainingen vaak ineffectief.

Organisaties zoeken dan ook een verfijndere aanpak van het gedrag (zoals ontwikkeling van de bedrijfscultuur) die een meetbaar en waardevol rendement oplevert wat hun investering in bewustwording van de cyberveiligheid betreft.

Trainingen van Kaspersky Lab op het gebied van bewustwording van de cyberveiligheid zijn gericht op:

  • Gedragsverandering – medewerkers op persoonlijk niveau stimuleren om veilig te werken, een zakelijke omgeving creëren waarin “iedereen cybersecurity belangrijk vindt, dus ik ook.” 
  • De combinatie van een motiverende aanpak, leertechnieken met behulp van games, gesimuleerde aanvallen en diepgravende interactieve vaardigheidstrainingen op het gebied van cybersecurity.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 06-12-2018
Bestandstype: pdf
Document: Training
Taal: NL
Gepubliceerd door: Kaspersky

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners