Whitepaper samenvatting

De 5 belangrijkste overwegingen voor de selectie van een Low-code Platform

De 5 belangrijkste overwegingen voor de selectie van een Low-code Platform

Gartner voorspelt dat de marktvraag naar applicatie-ontwikkeling minimaal vijf keer sneller zal groeien dan de beschikbare vaardigheden en middelen om IT in 2021 te kunnen leveren. Waarom? Omdat de complexiteit van applicatie-ontwikkeling een nieuw hoogtepunt heeft bereikt. De enorme hoeveelheden talen, vaardigheden en frameworks die programmeurs geacht worden te kennen en te gebruiken, loopt simpelweg uit de hand.

Vasthouden aan de status quo en het blijven leren, implementeren en ondersteunen van alle nieuwe en beste ontwikkeltalen en open-source frameworks is niet langer haalbaar. Logischerwijs onderzoeken bedrijven nu low-code oplossingen als een nieuwe benadering voor de ontwikkeling van applicaties. Low-code ontwikkelingsplatforms zijn ontworpen om de status quo te doorbreken. Door de hoeveelheid handmatige codering te minimaliseren, kunnen ontwikkelaars applicaties bouwen in dagen of weken in plaats van maanden of jaren.

De meest effectieve manier om alle beloftes van low-code waar te maken, is weten waar u op moet letten bij het verkennen van uw opties. Investeren in low-code ontwikkelingsplatforms is vergelijkbaar met handelen op de aandelenmarkt. Als u uw huiswerk doet en verstandig investeert, kunt u vele jaren een goed rendement op uw investering behalen. Kies onverstandig en het kan verwoestend zijn. Deze whitepaper helpt u dat laatste te voorkomen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: LANSA
Kenmerken:
Publicatie datum: 16-11-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: LANSA

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners