Whitepaper samenvatting

Het bouwen van een Full Stack Development Team

Het bouwen van een Full Stack Development Team

Hoeveel Full Stack Developers heeft u nodig om zowel de back-end als de front-end te programmeren? Eén hele goeie, als u die kunt vinden. En dan is het nog steeds maar één persoon om al dat werk te doen. Misschien is een zoektocht naar Superman nuttiger?

Er is een opmerkelijke trend zichtbaar in de ontwikkeling van software die zich heeft gemanifesteerd naast de trend waarbij software ontwikkel vaardigheden specialistischer worden: de opkomst van de Full Stack Developer. Overigens bestond de Full Stack Developer al veel eerder, omdat eerdere programmeertalen en vormfactoren (lang voordat we ze zo noemden) programmeurs in staat stelden een "Hello World" programma te coderen, te compileren en uit te voeren. Natuurlijk noemden we ze toen nog geen 'Full Stack Developers'. Ze werden eenvoudigweg computerprogrammeurs of software-ingenieurs genoemd.

De toegenomen complexiteit van moderne software ligt ten grondslag aan de behoefte voor specialisatie, het Full Stack Developer concept wil dit vereenvoudigen. Een aantrekkelijk concept, maar tech recruiters wereldwijd zijn massaal op zoek naar Full Stack Developers. Hoe zorgt u ervoor dat ze bij uw organisatie komen werken?

Deze whitepaper verkent de huidige behoefte aan Full Stack Developers en voorziet in tips en opties voor development teamleiders om Full Stack Development capaciteit in hun teams te ontwikkelen en te realiseren.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: LANSA
Kenmerken:
Publicatie datum: 16-11-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: LANSA

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners