Whitepaper samenvatting

User & Entity Behavior Analytics (UEBA): uw organisatie van binnenuit beschermen

User & Entity Behavior Analytics (UEBA): uw organisatie van binnenuit beschermen

Organisaties zijn tegenwoordig gebouwd rondom technologie, maar die technologie wordt nog steeds gecontroleerd en beheerd door menselijke handen. Om een netwerk veilig te houden, zowel intern als extern, is vertrouwen een essentieel ingrediënt. Medewerkers hebben dagelijks toegang nodig tot kritieke en gevoelige gegevens om hun werk uit te voeren en net als beveiligingsbedreigingen zijn werknemers niet statisch. Ze komen en gaan, nemen vrij, gaan op vakantie en gaan met pensioen. Tijdens het werken delen ze ook zeer regelmatig informatie.

Voor de meeste organisaties is de voor de hand liggende oplossing om simpelweg de toegang te regelen door het gebruik van wachtwoorden of sleutelkaarten. Die toegang dan ook echt bewaken is essentieel voor het verkrijgen van interne zichtbaarheid op medewerkers en het begrip van het gebruik van gevoelige informatie. Dit is waar veel organisaties falen.

User and Entity Behaviour Analytics (UEBA) is een krachtige tool voor het detecteren van en reageren op bedreigingen van interne gebruikers. Niet alleen helpt het bedrijven om bedreigingen te ontdekken, het helpt ze op een efficiënte manier die bedreigingen te prioriteren en te neutraliseren door elke actie van elke gebruiker bij te houden. Dit gaat een aantal stappen verder dan wat de meeste logsystemen momenteel doen.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 11-09-2018
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: EN
Gepubliceerd door: LogRhythm

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners