Whitepaper samenvatting

Mobiliteit van medewerkers: op weg naar mobile first

Mobiliteit van medewerkers: op weg naar mobile first

Tijd- en plaats-onafhankelijk werken is het nieuwe normaal. Niet omdat we de files willen vermijden, maar omdat we steeds meer functioneren in een 24x7-economie waarin de grens tussen onze levens als consument en werkende verder vervaagt. Kleinere en krachtiger technologie heeft onze apparaten kleiner en lichter gemaakt. Verbeterde connectiviteit heeft ons de mogelijkheid gegeven steeds meer toepassingen vanuit onze broekzak te benaderen. En omdat we te maken hebben wisselende rollen binnen gemengde teams. De technologische ontwikkelingen en de manier waarop we werken en leven beïnvloeden elkaar permanent. Nu we altijd en overal online zijn en applicaties en dataverbindingen nauwelijks nog een beperking vormen, verwachten we streaming video en realtime processen.

Wat de volgende stappen zijn, is lastig te voorspellen. Er zijn futurologen die inzetten op de revolutie van wearable naar insidable. Ofwel: de technologie die we nu nog meenemen in de vorm van een device, zit straks in ons lijf ingebouwd. Eén ding staat vast: mobiel is een vaste waarde in onze samenleving.

Dit e-book gaat in op de vraag hoe bedrijven hun teams optimaal kunnen faciliteren met mobiele functionaliteit. Daarbij gaat het om mensen, processen, devices, applicaties en connectiviteit. We laten zien waarom mobiel bevorderlijk is voor de productiviteit en hoe je een mobiele workforce kunt ondersteunen.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 11-06-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: True
Onderwerpen:
Mobiliteit

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners