Whitepaper samenvatting

De bouwstenen voor een maximaal ontzorgende IT-omgeving

De bouwstenen voor een maximaal ontzorgende IT-omgeving

Veel IT-afdelingen kampen met een infrastructuur die door de jaren heen erg complex is geworden. De omgeving is opgebouwd volgens een traditioneel model, waarin storage, servers en het netwerk losstaande eenheden vormen en waarbij gebruik wordt gemaakt van verouderde systemen, die niet langer in staat zijn om aan de huidige vereisten te voldoen.

Aangezien technologie een steeds belangrijkere rol speelt in iedere organisatie en veel processen worden gedigitaliseerd, komt er steeds meer druk op IT te liggen. Met een complexe, verouderde infrastructuur wordt het steeds lastiger om aan de verwachtingen te voldoen. Tegelijkertijd zijn er in de afgelopen jaren geheel nieuwe modellen ontwikkeld die het mogelijk maken om IT drastisch te vereenvoudigen. Hiermee is het mogelijk om tijd en geld te besparen, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe, innovatieve IT-projecten.

In dit e-book leest u uit welke bouwstenen een moderne, vereenvoudigde infrastructuur is opgebouwd en welke voordelen dit biedt.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 18-07-2018
Bestandstype: pdf
Document: E-book
Taal: NL
Gepubliceerd door: Copaco

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners