Whitepaper samenvatting

Krachtig en veilig netwerk versnelt zorg bij het Martini Ziekenhuis

Krachtig en veilig netwerk versnelt zorg bij het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis is een vooraanstaand topklinisch opleidingsziekenhuis, met een breed scala aan specialistische medische zorg in een veilige en gastvrije omgeving. Het ziekenhuis kent 32 verschillende specialisaties. Daarnaast beschikt het Martini Ziekenhuis over een hoogaangeschreven en erkend dialysecentrum en vervult het Martini Ziekenhuis een voorname rol als brandwondencentrum.

Net zoals vele anderen in de internationale gezondheidszorgsector, wil het Martini Ziekenhuis het serviceniveau voor patiëntenzorg verbeteren door zaken binnen het ziekenhuis te digitaliseren. Digitalisering wordt gezien als een betere methode om medische gegevens zoals PACS-beelden te delen, naadloos recepten en medicijnen te distribueren of faciliteitenbeheer te verbeteren.

“Het ontwerp van het gebouw was helaas niet bijzonder Wi-Fi vriendelijk”, aldus Catrinus Van der Meer, IT infrastructure manager bij het Martini Ziekenhuis. De oude omgeving bood geen totale dekking en we werkten met een verouderde standaard. Het is van groot belang dat een moderne ziekenhuisomgeving over een breed Wi-Fi netwerk beschikt.

Dit zorgde voor meer dan alleen wat ongemak. Nieuwe gezondheidszorgsystemen zijn volgens Van der Meer steeds mobieler en apparaatgerichter: “Er zijn meer en meer systemen die gebruikmaken van een Wi-Fi verbinding. We kunnen echter geen nieuwe digitale diensten toevoegen als onze netwerkomgeving niet stabiel is. Medisch personeel, ziekenhuisbeheer en patiënten verwachten mobiliteit.”
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 23-05-2018
Bestandstype: pdf
Document: Reference Case
Taal: NL
Gepubliceerd door: Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners