Whitepaper samenvatting

Hoe profiteert uw organisatie optimaal van bellen in de Cloud?

Hoe profiteert uw organisatie optimaal van bellen in de Cloud?

De cloud is niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. Het brengt organisaties meer bereikbaarheid en flexibiliteit, en stelt medewerkers in staat hun werk beter en sneller uit te voeren. Met Skype for Business kunnen organisaties nog meer communicatiemiddelen met elkaar verbinden. Maar Skype for Business Online in Office 365 op zichzelf was niet voldoende om te telefoneren. Er moest altijd een Skype for Business Server geïmplementeerd worden. Nu is daar verandering in gekomen.

Eind 2015 heeft Microsoft de eerste versie van Cloud PBX in Office 365 uitgebracht en voegt sindsdien continu functionaliteiten toe. In dit whitepaper zullen we u informeren over de nieuwe mogelijkheden van Skype for Business. Wat moet u weten over telefonie vanuit de cloud via Office 365? En welke aandachtspunten zijn er bij een implementatie? Hoe zorgt u ervoor dat uw communicatieplatform voldoet aan alle wensen van de gebruikers in uw organisatie?

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 13-04-2017
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Vodafone

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners