Whitepaper samenvatting

Zou uw bedrijf een cryptoraanval overleven?

Zou uw bedrijf een cryptoraanval overleven?

Omdat het ontwikkelen en verspreiden van een cryptor relatief goedkoop is – en één exemplaar crypto-malware al een flinke som geld kan opleveren – neemt het aantal aanvallen toe. In de eerste zes maanden van 2015 zijn evenveel crypto-aanvallen uitgevoerd als in heel 2014. Maar ondanks de toename van het aantal ransomware aanvallen blijkt dat slechts 40% van de bedrijven ransomware als een serieus gevaar ziet. Het lijdt geen twijfel dat een dergelijke zienswijze kan leiden tot zwakke punten in de beveiliging die cybercriminelen kunnen uitbuiten. 

Stelt u zich eens voor dat u geen toegang meer zou hebben tot uw omzetcijfers, klantenbestand, boekhoudgegevens, productinformatie en ontwerpgegevens. Zou uw bedrijf dit overleven? En zo ja, hoeveel omzet zou u mislopen terwijl uw team keihard werkt om alles weer op de rails te krijgen? Het spreekt voor zich dat bedrijven er alles aan zouden moeten doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden van een cryptoraanval.

Lees in deze whitepaper wat crypto-ransomware is, wat voor schade een cryptoraanval kan aanrichten en hoe u zich tegen dergelijke aanvallen kan beschermen.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 31-05-2017
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Ingram Micro

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners