Whitepaper samenvatting

Veilige Wireless LAN voor medische applicaties

Veilige Wireless LAN voor medische applicaties

Zorgverleners zijn de belichaming van een mobiele workforce: constant in beweging en op weg maar toch sterk afhankelijk van informatie die accuraat en snel voorhanden is. Zij hebben een veilig en draadloos netwerk nodig die het scala aan apparaten, waarmee zij dagelijks werken, kan ondersteunen zonder dat er storingen of fouten optreden.

Ziekenhuizen, klinieken en faciliteiten voor ouderenzorg kennen talloze manieren om draadloze technologie te gebruiken voor het verlenen van betere zorg aan patiënten en hogere operationele efficiëntie. Of zij nou gebruik maken van computers op wielen, tablets of medische apparaten die zijn verbonden met Wi-Fi; de groeiende security dreiging als gevolg van BYOD en het gevecht om bandbreedte maken netwerkbeveiliging en appplication control tot een belangrijke succesfactor.

Wanneer u deze whitepaper doorleest, begrijpt u met welke uitdagingen zorginstanties te maken hebben wanneer zij een veilige Wi-Fi verbinding voor medische devices tot stand proberen te brengen. Daarnaast leert u wat de grootste Wi-Fi security bedreigingen zijn binnen de zorgsector en hoe u deze kunt bestrijden.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 23-03-2016
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Fortinet

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners