Whitepaper samenvatting

BEELDZORG 2.0. De nieuwe generatie in beeldbellen

BEELDZORG 2.0. De nieuwe generatie in beeldbellen
Beeldzorg 2.0 is een beeldbel oplossing die verder gaat dan traditioneel beeldbellen. Naast zorg op afstand, kunt u uw cliënten helpen de applicatie te leren gebruiken door ze stap voor stap „virtueel” aan de hand mee te nemen. Hierdoor wordt de acceptatie en het plezier in het gebruiken van beeldbellen enorm vergroot wat bijdraagt aan de zelfredzaamheid van de doelgroep en resulteert in een efficiëntere zorgverlening.
 
Met beeldzorg 2.0 worden mensen niet gedwongen nieuwe dure hardware aan te schaffen. Conform het principe „Bring Your Own Device” kunnen bestaande telefoons, tablet en computers worden ingezet. 
 
Beeldzorg 2.0 gaat verder dan een 1:1 beeldbelgesprek. Zorgaanbieders, cliënten en verwanten kunnen op een eenvoudige manier met elkaar beeldbellen en informatie uitwisselen, ongeacht het type device dat ze gebruiken. Bent u geïnteresseerd in wat beeldzorg 2.0 voor u kan betekenen? Wij nodigen u graag uit op onze stand 01.A121
 
Mobiléa introduceert, pure eenvoud in beeldzorg.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 18-03-2016
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: Mobilea B.V.

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners