Werken in de Zorg & ICT studentenprogramma

Speciaal voor studenten vindt dit jaar het Werken in de Zorg & ICT studentenprogramma plaats tijdens Zorg & ICT.

Tijdens deze middag maken studenten kennis met de wereld van ICT in de zorg en ontmoet zij innovatieve bedrijven die kansen bieden aan studenten. Het studentenprogramma vindt plaats op Zorg & ICT en bestaat uit een kort programma, een beursroute en een afsluitende borrel.

Het programma


Werken in de Zorg & ICT Theater

Gedurende de middag zullen diverse sprekers verschillende aspecten van de wereld van ICT in de zorg belichten. Wat zijn de trends van de komende 5 jaar, hoe ziet het landschap er internationaal uit en waar liggen de kansen voor jonge entrepreneurs? Deze sessies vinden plaats van 13.00 – 14.30 uur.

Werken in de Zorg & ICT Beursroute
Na de sessies rond 15.00 uur brengt de beursroute je in contact met bedrijven die op dit moment kansen bieden aan studenten. De bedrijven presenteren zichzelf en geven een nadere toelichting over de kansen die ze kunnen bieden. Daarna heb je de gelegenheid om vragen te stellen en eventueel je belangstelling voor het bedrijf kenbaar te maken.

Werken in de Zorg & ICT Borrel
Na afloop van de beursroute verzamelen alle studenten zich weer bij het startpunt en kan er worden nagepraat onder het genot van een hapje en drankje. Ook de deelnemende bedrijven aan de beursroute zijn hierbij aanwezig.

Voor wie? 
Het studentenprogramma is toegankelijk voor HBO- en WO-studenten die zich oriënteren op een baan in de ICT in de zorg.

Waar, wanneer & aanmelden
Het Werken in de Zorg & ICT studentenprogramma vindt plaats tijdens Zorg & ICT. Studenten kunnen Zorg & ICT alleen bezoeken door deel te nemen aan het studentenprogramma.

Het programma vindt plaats op:
Woensdag 18 april 2018 van 13.00 – 16.30
Donderdag 19 april 2018 van 13.00 – 16.30

Hoofdmediapartner
Mediapartners