Heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen?

Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken via de chat (zie rechtsonderin).

Of neem contact op met onze Visitor Service.

Neem contact op

De eerstvolgende editie van Zorg & ICT, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs geboden worden als online netwerkmogelijkheden voorafgaand én na afloop van de beurs, vindt plaats in Jaarbeurs van dinsdag 13 t/m 15 juni 2023, als onderdeel van de Dutch Health Week.

Wij kijken er naar uit je dan (weer) te ontmoeten!

Voor Zorg & ICT maken we gebruik van ons nieuwe online netwerkplatform. Lees hier alles over het gebruik van dit online platform en jouw privacy.

Jaarbeurs hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie. Wij hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen!

Lees hier alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs en parkeren.

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen. De Dutch Health Hub zet zaken in beweging met als doel beter worden in je werk of als mens.

Via de Hub houden we je het hele jaar op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en life sciences. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.

De Dutch Health Week is het grootste, meest inspirerende en impactvolle evenement voor gezondheid, zorg en life sciences van 13 t/m 15 juni 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Vakbeurs Zorg & ICT 2023 is onderdeel van Dutch Health Week.

Dutch Health Week is powered by de Dutch Health Hub.