Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen over de verplaatsing van Zorg & ICT naar oktober 2020 voor je op een rij gezet. 

 

Ik heb mij al geregistreerd. Blijft mijn toegangsbewijs gewoon geldig?

Om Zorg & ICT 2020 van 27 t/m 29 oktober te bezoeken, hoef je je niet opnieuw te registreren. Jouw huidige registratie blijft gewoon geldig.

 

Ik heb mij nog niet geregistreerd. Vanaf wanneer kan ik mij registreren voor oktober?

Je kunt je nu al registreren voor de nieuwe datum van Zorg & ICT. Dat kan via de website. Je ontvangt dan gelijk een bevestiging, waarmee je Zorg & ICT van 27 t/m 29 oktober kunt bezoeken.

 

Wat gebeurt er met mijn inschrijving voor een sessie tijdens Zorg & ICT?

Je inschrijving voor de sessie(s) blijft geldig. Wanneer er een sessie wijzigt, dan ontvang je hierover bericht van ons. Het seminarprogramma wordt tijdelijk van de website gehaald. Wanneer deze weer live is, brengen we je op de hoogte en kun je jouw eigen programma weer, of verder, samenstellen. 

 

Waarom wordt Zorg & ICT verplaatst naar oktober?

Gezien de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aanvullende maatregelen van het kabinet, kunnen wij helaas niet anders dan vakbeurs Zorg & ICT, die eerder verplaatst werd naar juni, verder uit te stellen. De vakbeurs wordt verplaatst naar 27, 28 en 29 oktober 2020.

De gekozen strategie van het kabinet om het virus maximaal te controleren en de bijbehorende maatregelen die op 23 maart jl. bekend werden gemaakt, hebben bijgedragen aan de beslissing om de beurs naar oktober 2020 te verplaatsen.

“We blijven positief en vertrouwen erop dat de beurs van 27 tot en met 29 oktober 2020 in goede en betrouwbare omstandigheden voor alle partijen kan doorgaan. Op dit moment gaan onze gedachten uit naar alle zorgprofessionals die zich voor ons inzetten. Zij verdienen onze aandacht en steun”, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.


Worden ook andere evenementen verplaatst van Jaarbeurs?

De Nederlandse overheid heeft besloten dat evenementen tot minimaal 1 juni 2020 worden afgelast. Jaarbeurs volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laat zich hierin leiden door het advies van het RIVM. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers nemen wij uiterst serieus.

 

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: +31 30 295 5911

E-mail: info@jaarbeurs.nl

Hoofdmediapartner
Mediapartners