Tours Zorg & ICT

Dagelijks werden er op Zorg & ICT diverse tours gehouden op de beursvloer. De experts van MedicalPHIT en D&A leidden de bezoekers rond. Onderstaande tours werden tijdens Zorg & ICT gehouden:

Imaging innovation tour
Beurstours door experts van MedicalPHIT in samenwerking met IHE Nederland.

Tijdens deze tour bekijken we de belangrijkste trends op het gebied van "imaging". Leveranciers tonen innovaties rondom het opslaan, bekijken en beschikbaar stellen van beelden binnen, maar ook tussen zorginstellingen.
De Imaging innovation tour start dagelijks om 13.00 uur.
U kunt zich hier inschrijven voor de beurstours.

 

Interoperability tour
Beurstours door experts van MedicalPHIT in samenwerking met IHE Nederland.

Zorgverleners willen onderling informatie delen met elkaar en met de patiënt. Hiervoor zijn standaarden cruciaal. Welke zorgstandaarden gebruiken leveranciers? Hoe kan IHE ervoor zorgen dat leveranciers vigerende standaarden omarmen, zodat interoperabiliteit in de toekomst plug & play wordt?
De Interoperability tour start dagelijks om 11.00 uur. 
U kunt zich hier inschrijven voor de beurstours.Toegang voor de patiënt tour
Beurstours door experts van MedicalPHIT in samenwerking met IHE Nederland.

Registratie aan de bron volgens Zorg Informatie Bouwstenen en deze beschikbaar stellen aan de patiënt. Dat is het doel van het VIPP-programma en MedMij. Tijdens deze tour nemen laten leveranciers u zien hoe patiënten de regie over hun gezondheid kunnen gaan nemen via een PGO of een portaal. MedMij start de tour met een update.
De tour Toegang voor de patiënt start dagelijks om 15.00 uur. 
U kunt zich hier inschrijven voor de beurstours.


Zorg in netwerken
Dagelijkse rondleidingen door experts van D&A

In deze beurstours besteden we aandacht aan zorg in de regio en zorgnetwerken, population health management, informatiedeling tussen zorgprofessionals en interactie met de patiënt. Experts van D&A nemen u mee langs een aantal toonaangevende leveranciers die aansprekende klantvoorbeelden presenteren. Wij geven duiding bij de getoonde ontwikkelingen en lichten samenhang en bruikbaarheid toe.

De D&A beurstour “Zorg in netwerken” start dagelijks om 10.00 uur en 13.30 uur. 
U kunt zich hier inschrijven voor de beurstours.

 

PGO experience
Beurstours door experts van M&I/Partners.  

Wat data is voor analisten lijkt de PGO te zijn voor beleidsmakers. In veel plannen wordt een PGO gepresenteerd als oplossing voor vele problemen! M&I/Partners wil u graag met beide benen op de grond houden. 

De PGO experience start met een presentatie over:
* De laatste stand van zaken op het gebied van PGO's in Nederland: daarbij wordt ingegaan op o.a. de aanbieders, techniek, functionaliteit en standaarden
* Wie is nu 'de' gebruiker van het PGO? En welke rol heeft de zorgverlener? 
* De business: wat zijn mogelijk business modellen, hoe wordt geld verdiend en wie betaalt? Welke stimuleringsprogramma's zijn er en welke wetgeving komt eraan?

Na de introductie wordt u meegenomen tijdens een rondleiding over de beursvloer langs een aantal relevante partijen: EPD/ECD leveranciers, PGO leveranciers, data ontsluiters (XDS en dergelijke). De rondleiding eindigt in de PGO experience ruimte waar u nog meer PGO's kunt vinden en waar gelegenheid is om zelf PGO's met elkaar te vergelijken en in gesprek te gaan met leveranciers. Aan het eind heeft u een deep dive gehad in de wereld van de PGO en bent u in staat om in uw organisatie een start te maken met uw visie op de een PGO. Of deze verder in te vullen.
U kunt zich hier inschrijven voor de beurstours.

Hoofdmediapartner
Mediapartners