Thema
Zorgplatformen &
regiosamenwerking

Zorg & ICT: 16, 17 en 18 juni in Jaarbeurs, Utrecht

Samenwerken in de regio: zijn zorgplatformen dan uw oplossing?

In 2020 gaat de (digitale) transformatie in de zorg echt van start. Het hoofdlijnenakkoorden wordt vertaald naar digitale ondersteuning van zorgprocessen voor patiënten, voor zorgverleners, voor zorgorganisaties én voor ketenzorg. Dit betekent organisatorisch een hele klus met nieuwe vormen van zorg verlenen, telemonitoring en connected care. Ook vraagt het een andere manier van samenwerken aan integrale zorg met jouw collega's in de regio. Juiste en snelle informatie-uitwisseling in de regio is hierbij noodzakelijk. Daarin zien we meerdere oplossingen zoals een PGO, portalen, apps, infrastructuren zoals LSP en Twiin in zorgplatformen.

Maar hoe werkt deze gegevensuitwisseling vanuit jouw EPD of ECD? Welke rol gaat een zorgplatform daarin spelen? Weet jij met welke aspecten je rekening moet houden om te komen tot succesvolle regionale samenwerking en gegevensuitwisseling?

Beurstour Zorgplatformen & regiosamenwerking

M&I/Partners helpt je op weg bij de zoektocht in de digitale wereld van zorgplatformen. Via een audio beurstour nemen de experts je mee langs de relevante leveranciers en creëren met en voor jou verbinding met deze spelers. Werk je in een ziekenhuis, ouderenzorgorganisatie of al actief in een (regionaal) samenwerkingsverband of ben je op een andere manier betrokken in deze complexe omgeving?
Op basis van jouw interesse en werkveld gidsen we je langs een aantal specifiek gekozen leveranciers die je verder informeren hoe zij bijdragen aan de concrete gegevensuitwisseling die gepaard gaat met regionale patiënten en cliëntenzorg. Je eindigt op het centrale Zorg voor de Toekomst plein bij M&I/Partners waar we graag met jou terugkijken op jouw reis en de eventuele vragen die je hebt naar aanleiding van de tour.

Kortom een snelcursus zorgplatformen, trends en ontwikkelingen met een nadruk op regionale samenwerking.

Wees verzekerd van een plaats en meld je alvast aan voor de beurstour Zorgplatformen & regiosamenwerking.

Interessante lezingen/sessies over Zorgplatformen & regiosamenwerking

Tijdens Zorg & ICT 2020 is er een uitgebreid, gratis toegankelijk seminarprogramma over onder andere Zorgplatformen & regiosamenwerking. Wil je graag presentaties en lezingen bijwonen? Wees er dan op tijd bij en meld je aan, zodat je verzekerd bent van een plaats.

Regiosamenwerking en platformen: hoe wat en waar. Hoe laten we ook deze IT voor jullie werken? (op dinsdag 7 aprilwoensdag 8 april en donderdag 9 april)
Hoofdmediapartner
Mediapartners