Terugblik Zorg & ICT 2017

De voorbereidingen voor Zorg & ICT 2018 zijn in volle gang. Wilt u nog even terugblikken op de editie van 2017 of bent u benieuwd hoe anderen terugkijken op de beurs? Bekijk dan de foto’s, aftermovie en lees de enthousiaste quotes van tevreden klanten!Quote Cerner Benelux
“Cerner is met ruim 24.000 medewerkers het meest toonaangevende Zorg-ICT bedrijf ter wereld, echter in de Benelux is Cerner relatief nieuw. Zorg & ICT zien wij als de ideale plek om Cerner Benelux naamsbekendheid te geven op de markt. In 2018 gaan we voor de 3e keer deelnemen aan Zorg & ICT. Naast het tonen van ons breed portfolio aan producten en diensten is Zorg & ICT de beurs waar netwerken centraal staat en hierdoor het moment om bestaande klanten te ontvangen, kennis te maken met mogelijke prospects of partners, en dat allemaal onder het genot van een kopje koffie. De beurs is een uitstekende kans om onszelf en onze producten voor een gespecialiseerd publiek te presenteren, en daarom komen we ook in 2018 weer graag terug naar Utrecht.”
Karin Bissels, Sales support Cerner Benelux

 

Quote I’tension
“Wij doen al jaren mee aan Zorg & ICT en elk jaar weer krijgen we bijzondere contacten die we van tevoren niet hadden verwacht. Dat zijn dan, naast de (potentiële) klanten, vooral die contacten die een aanvulling op onze software en dienstverlening teweeg brengen in de zin van nieuwe features, koppelingen of samenwerkingen.”
Dirk van Huigenbos, Senior Consultant bij I’tension

 
 
Quote Intus Workforce Solutions
“Zorg & ICT is voor ons al een jaar of zes een prima platform om prospects te ontmoeten en bestaande accounts bij te praten over nieuwe ontwikkelingen. De opkomst is dermate groot en branchegericht dat het drie zeer effectieve dagen zijn, waarop contacten worden gelegd die vaak nog in datzelfde jaar of het jaar daarop tot een klantrelatie hebben geleid.”
Monique van der Fluit, Accountmanager bij Intus Workforce Solutions

Wilt u volgend jaar ook deelneme? Dat kan!

Hoofdmediapartner
Mediapartners