Seminar
do 14 maart | 11:00 - 11:45
Theater 9

Voorop in Zorg voor Jou

Rijnstate is voortdurend op zoek naar kansen om de best mogelijke zorg te bieden. De best mogelijke zorg wordt bepaald door de mate waarin patiënten de voor hen best mogelijke uitkomsten van zorg ervaren; de beste zorg is gepersonaliseerde zorg. Hedendaagse zorg-innovatie vraagt om een soepel samenspel tussen de verschillende technische disciplines in het ziekenhuis, hoogwaardige samenwerking met (technologie-) partners en intensieve samenwerking met zorgprofessionals. In zijn presentatie gaat Mark in op de technologie- en innovatie-agenda van Rijnstate. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer medische alarmering, remote monitoring, data-science en het belang van wetenschappelijk onderzoek voor verantwoorde gepersonaliseerde zorg.
Connected & Digital health
Data driven healthcare
Sociale innovatie
Bedrijfsvoering & IT
Spreker
Mark van der Velden
Manager Informatie- en Medische Technologie bij Rijnstate Ziekenhuis
Mark is als Manager Informatie- en Medische Technologie werkzaam bij Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. Hij heeft ruime ervaring als adviseur, projectleider en (interim) manager. Hij is gefascineerd door de dynamiek en innovatiekracht van de ziekenhuiszorg, onder meer door de sterk technologie gedreven innovaties en de directe relatie met het primaire zorgproces.
Eerder was hij werkzaam als adviseur en interim manager bij M&I/Partners, waar hij heeft gewerkt bij de Rijksoverheid, bij crisisorganisaties in de sector Openbare Orde en Veiligheid en de laatste jaren in de Zorg. Voorafgaand aan M&I/Partners heeft hij onder meer gewerkt bij Baan en Quint.
Hoofdmediapartner
Mediapartners