Seminar
di 12 maart | 13:00 - 13:30
Theater 7

Ontzorg de zorg: integrale track & trace

We moeten steeds meer. In de zorg zijn ziekenhuizen en klinieken wettelijk verplicht te registreren, en het aanleveren van deze data aan het LIR en andere landelijke registratiesystemen. Allemaal in het belang van patiëntveiligheid. In het registreren zit veel (handmatig) werk, dit kost veel tijd en zorgt voor een hoge administratieve last voor medisch personeel. Bovendien is het makkelijk om het overzicht te verliezen.

Dit kan eenvoudiger! Hoe anticipeert u op wettelijk verplichte registraties? Is uw ICT-landschap hier helemaal op ingericht? Track & trace geeft u real time inzicht in elk verbruik en in de voorraden. Wij geven u helder inzicht in hoe u grip krijgt en houdt op alle goederenstromen en verplichte registraties binnen uw zorginstelling, nu en in de toekomst.
Connected & Digital health
Data driven healthcare
Bedrijfsvoering & IT
Spreker
Ruud Vrolijk & Toon de Jong
Directeur Copernicus en CoperniCare & Oprichter en mede-eigenaar Bexter - MediTracker
Ruud Vrolijk is directeur van Copernicus en CoperniCare, de zorgdivisie van Copernicus Interchange Technology. De kennis en ervaring binnen ons CoperniCare team wordt ingezet om in de ingewikkelde zorgstructuur orde te scheppen en efficiency te creëren met de softwareapplicaties van CoperniCare.

Toon de Jong is oprichter en mede-eigenaar van Bexter. Toonaangevende en wereldwijd opererende bedrijven vertrouwen op de softwareoplossingen van Bexter. Toon heeft veel ervaring in het ontwikkelen van logistieke softwareplatformen in verschillende sectoren. Hij zet zijn kennis op een pragmatische manier in om de kritische logistieke productstromen in de zorg sneller, betrouwbaarder en efficiënter te maken.
Hoofdmediapartner
Mediapartners