Seminar
di 7 april | 14:00 - 14:45
Theater 5: Innovatie arena

Implementeren doe je zo!

Ontdek handvatten om beter met innovatie aan de slag te gaan want een innovatie start niet vanzelf. Sterker nog als je geen goed implementatie proces hebt, is de kans groot dat innovaties mislukken. In deze sessie leer je in een duidelijk stappenplan hoe je succesvol kunt implementeren.
Spreker
Zorg van Nu
Zorg van Nu is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). VWS vindt het belangrijk om e-health en innovaties in de zorg meer bekendheid te geven, omdat deze slimme zorgoplossingen kunnen bijdragen aan de gezondheid en kwaliteit van leven van iedereen. Ze kunnen het werk van zorgprofessionals verlichten, vergemakkelijken en efficiënter maken en de zorg verbeteren.

Maar de kennis is soms nog erg verspreid. Vaak is het niet duidelijk wat er allemaal is aan e-health en zorginnovaties. En hoe je dat in je eigen situatie toe kunt passen. Terwijl uit onderzoek blijkt dat als mensen er wél gebruik van maken, ze hier erg tevreden over zijn.

Dus VWS wil met Zorg van Nu mensen inspireren en motiveren door voorbeelden van e-health en zorginnovaties te laten zien. Zorg van Nu wil laten zien dat veel slimme zorgoplossingen digitaal of online zijn, zoals al heel gebruikelijk in andere delen van ons dagelijks leven. Dus niet 'ver van ons bed', maar juist heel gewoon.
Hoofdmediapartner
Mediapartners