Seminar
wo 13 maart | 13:00 - 13:30
Theater 6

Verwijzen vanuit de tweedelijn: eenvoudiger kunnen we het niet maken

Verwijzen vanuit de tweedelijn; helaas moeten zorgprofessionals nog steeds veel bellen om na te gaan waar capaciteit is en gaan overdrachtsdocumenten regelmatig mee op de buik van de patiënt. In 2019 gaat ZorgDomein zorgen voor transparantie en keuze in het beschikbare zorgaanbod en een goede digitale medische overdracht. In dit seminar nemen we je mee hoe je zorgt voor de juiste zorg op de juiste plek voor jouw patiënt.

In de eerstelijn is ZorgDomein veruit de meest gebruikte manier om patiënten digitaal te verwijzen, diagnostiek aan te vragen, teleconsulten te doen en over patiënten te overleggen.
Connected & Digital health
Veiligheid & Privacy
Spreker
Sander Knotnerus
Product Lead bij ZorgDomein Nederland
Sander Knotnerus is als Product Lead verantwoordelijk voor verdere doorontwikkeling van ZorgDomein. Hierbij zorgt hij dat zo veel mogelijk soorten zorgverleners gebruik kunnen maken van het ZorgDomein platform. Soms vraagt dat om kleine aanpassingen, het finetunen van bestaande functionaliteiten van ZorgDomein. In ander gevallen gaat het om een grote toevoeging, bijvoorbeeld verwijzen vanuit de tweedelijn.

Sander is van oorsprong medisch informatiekundige. Na werkzaamheden als implementatieconsultant bij een EPD leverancier werkt hij al ruim 7 jaar bij ZorgDomein.
Hoofdmediapartner
Mediapartners